Theaterinfo

 • Maandag en woensdag tussen 10.00 – 14.00 uur kunt u terecht aan de kassa in de entreehal van Theater Warenar.
 • Op deze tijden is de kassa ook telefonisch te bereiken via 070 511 8382.
 • Online kunt u de hele dag door bestellen.
 • Heeft u vragen over uw bestelling? Dan kunt u de kassa mailen via de Theaterkassa

Gezien de ervaringen van de afgelopen twee jaar, verschijnt ons Theaterprogramma in twee delen als beknopte brochure. U kunt de brochure gebruiken als geheugensteun bij het online bestellen of als u aan de kassa kaarten komt bestellen. De brochure komt in twee delen uit: in juni (1e helft programma september t/m januari) en november (2e helft programma januari t/m juni)en is onder andere af te halen bij de onderstaande openbare adressen±

 • Theater Warenar – Kerkstraat 75
 • Gemeente Kantoor Wassenaar – Johan de Wittstraat 45
 • Bibliotheek Wassenaar – Langstraat 40
 • Raadhuis De Paauw – Raadhuislaan 22
 • Nadat wij uw bestelling per post hebben ontvangen, krijgt u z.s.m. een betaallink of uw factuur thuisgestuurd. (graag aangeven wat gewenst is)
 • U kunt het bedrag overmaken en u krijgt uw kaarten thuisgestuurd. (hardcopy tickets vervalt medio september 2022)
 • Voor het toesturen van de kaarten per post rekenen wij €4,- administratie/porti kosten
 • Als u kaarten bestelt binnen 1 week vóór de speeldag, dan liggen de kaartjes vanaf drie kwartier voor de voorstelling klaar aan de kassa.
 • Rabobank Rekening: NL 29 RABO 0352 1337 83 – t.n.v. Stichting Beheer Warenar, Kerkstraat 75, 2242 HE Wassenaar o.v.v. uw klantnummer.

Voor al onze voorstellingen en evenementen kunt u kaarten kopen via deze website. Tijdens het hele seizoen kunt kaartjes kopen via deze website.
Na uw bestelling rekent u direct af via iDeal. Het overzicht van de voorstellingen en evenementen vindt u onder de menuknop ‘programma’.
Na betaling per iDeal krijgt u uw kaartjes als E-tickets in uw mailbox. Check altijd uw SPAM mochten de E-tickets niet in uw inbox vinden.
U kunt de tickets printen maar ook aan de deur laten scannen vanaf uw smartphone.

Dat kan natuurlijk gebeuren. Gelukkig kunt U inloggen op uw Warenar Account via onze website en uw gegevens inzien of aanpassen. Daar vindt u ook uw kaarten en tegoeden terug. Lukt het niet? Neem contact op met onze Theaterkassa via de kassamail of tussen 10.00 – 14.00 uur op maandag en woensdag

Ons Theater wordt met grote regelmaat gehuurd voor voorstellingen van amateurgezelschappen en externe evenementen. De organisatoren verkiezen in sommige gevallen voor een eigen kaartverkoop. Dit staat dan op onze site vermeld bij het evenement of de voorstelling.

 • Indien er voor een jeugd- en familievoorstellingen een kindertarief geldt, geldt dit voor kinderen tot en met 12 jaar.
 • Indien er een korting geldt voor jongeren tot 30 jaar, is deze ook te kiezen bij de prijssoort in het bestelproces.

De reserveringskosten dekken onder meer de systeemkosten en de kosten voor het afhandelen van uw bestelling. Ook dragen de reserveringskosten bij aan het actueel houden van ons kaartverkoopsysteem en de online functionaliteiten hiervan. Voor de verkoop van theaterkaarten berekenen wij kosten.

Online verkoop € 2,50 (per reservering)
Versturen per post € 4,00 (per reservering)

Mocht u door omstandigheden niet in staat zijn om een voorstelling bij te wonen, probeer dan eerst of u vrienden of bekenden blij kunt maken met de kaarten. Mocht dat niet lukken, dan kunt u de kaarten terugbrengen tot uiterlijk 1 week voor de voorstelling. Daarna nemen wij géén kaarten meer terug. U kunt de kaarten omruilen voor een tegoedbon (voucher).

Gaat een voorstelling niet door, bijv. de artiest is ziek, dan zult u per mail op de hoogte gebracht worden of mogelijk per telefoon. Wij zoeken dan meestal naar een vervangende speeldatum.
Lukt dit niet, dan krijgt u de keuze tussen restitutie in gelden of omzetten in een voucher. In tijden van pandemische omstandigheden, houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Voor slechthorende toeschouwers beschikt Theater Warenar over een infrarood-installatie (ring-leiding). De hiervoor benodigde (gratis) ontvangers kunt u op aanvraag in bruikleen krijgen bij de bar.

U vindt de aanvangstijd van voorstellingen en evenementen op uw kaartje. Theatervoorstellingen beginnen over het algemeen om 20:15 uur. Probeer een half uur van te voren aanwezig te zijn. Zondagmiddag- en Kindervoorstellingen beginnen doorgaans om 14:30 of 15.00 uur. Let hier dus goed op!

Het is erg storend wanneer er mensen te laat komen. Laatkomers worden in Warenar dan ook niet tot de zaal toegelaten.

Vragen?

Neem dan contact op met Theater Warenar per telefoon of e-mail.

Warenar

Word vriend van
Theater Warenar

Volg ons online